οροι Συμμετοχης Ταχυρρυθμων Σεμιναριων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για τον Α’ κύκλο Αργυροχρυσοχοΐας το συνολικό ποσό ορίζεται στα 370 ευρώ  και για τον Β’ κύκλο στα 410 ευρώ (στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%). Για την κατοχύρωση της θέσης σας, θα σας σταλεί e-mail με ειδοποίηση πληρωμής.

Επιλογές πληρωμής:

 1. Εφάπαξ πληρωμή όλου το ποσού.
 2. Πληρωμή σε δόσεις.

Αν επιλέξετε να πληρώσετε σε δόσεις η πρώτη ειδοποίηση πληρωμής θα αφορά την προκαταβολή η οποία ανέρχεται στο 50% της συνολικής αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών που θα επιλέξετε και καλείστε να την καταβάλλεται εντός 3 ημερών. Αμέσως μετά την πληρωμή της προκαταβολής θα σας σταλεί δεύτερη ειδοποίηση για την εξόφληση του υπόλοιπου 50% με λήξη προθεσμίας πληρωμής τις 30 Απριλίου 2017.

Για δηλώσεις συμμετοχής από τις 5 Απριλίου 2017 και μετά  η ειδοποίηση πληρωμής θα φέρει όλο το ποσό της συνολικής αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών που θα επιλέξετε και η εξόφληση θα γίνεται εντός 3 ημερών.

Μέθοδος πληρωμής:

 1. E-banking
 2. Χρεωστική κάρτα
 3. Πιστωτική κάρτα
 4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank
 5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς Bank

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

 1. Αν η εξόφληση δεν γίνει μέχρι τις 30 Απριλίου 2017 ακυρώνεται η συμμετοχή σας και το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.
 2. Στην περίπτωση που ακυρωθεί ο κύκλος μαθημάτων που αφορά το τμήμα στο οποίο δηλώσατε συμμετοχή, σας μεταφέρουμε σε άλλο τμήμα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, σας επιστρέφουμε όλα τα χρήματα.
 3. Αν θελήσετε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας ισχύουν τα εξής: Για ακυρώσεις….
  1. Εντός 5 ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πλην του 15% της συνολικής αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχετε επιλέξει. Διαφορετικά παρακρατείται το 25%. Ισχύει για ακυρώσεις μέχρι τις 4 Απριλίου.
  2. Από 5 μέχρι και 20 Απριλίου παρακρατείται το 40% της συνολικής αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχετε επιλέξει.
  3. Από 21 μέχρι και 30 Απριλίου παρακρατείται το 50% της συνολικής αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχετε επιλέξει.
  4. Από 1 Μαΐου και μετά παρακρατείται το 100% της συνολικής αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχετε επιλέξει.

Σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις θα λάβετε και την αντίστοιχη απόδειξη ή τιμολόγιο για το ποσό που παρακρατήθηκε.

Σε περίπτωση που μετά από ακύρωση θελήσετε να συμμετέχετε σε αντίστοιχο σεμινάριο της Σχολής μας στο μέλλον, έχετε έκπτωση 20% στην καθαρή αξία του σεμιναρίου που θα επιλέξετε. Η προσφορά ισχύει μόνο για την περίπτωση 3.4, για παροχή υπηρεσιών ίδιας ή χαμηλότερης αξίας και έχει ισχύ ένα έτος.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω τραπέζης με δική σας επιβάρυνση ενδεχόμενων εξόδων τραπεζικών συναλλαγών.

  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 Είστε υπεύθυνοι για τη συστηματική παρακολούθηση και την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων που έχετε επιλέξει.

 1. Σε περίπτωση που απουσιάσετε από κάποιο μάθημα, μπορείτε να το αναπληρώσετε σε άλλο τμήμα, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση.
 2. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος απαγορεύεται το κάπνισμα και η χρήση καφέ, αναψυκτικού ή φαγητού παρά μόνο η κατοχή τους σε συσκευασία μιας χρήσης με κλειστό καπάκι. Η χρήση αυτών γίνεται σε εξωτερικό χώρο.
 3. Στην αρχή του πρώτου μαθήματος ο εκπαιδευτής δίνει σε όλους τους μαθητές οδηγίες – κανόνες ασφαλείας βάσει των απαιτήσεων του μαθήματος τις/τους οποίες καλείστε να ακολουθείτε πιστά τόσο για την προσωπική σας ασφάλεια όσο και για των υπολοίπων.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δήλωσης συμμετοχής δηλώνετε ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως και αποδέχεστε τους  όρους συμμετοχής. Επιπλέον, αποδέχεστε τη συλλογή και στατιστική επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 περί «προστασίας των δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των φυσικών προσώπων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Σκοπός μας είναι η καλύτερη ενημέρωσή σας προτού αποφασίσετε οριστικά για τη συμμετοχή σας

Με χαρά και υπευθυνότητα σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 1 «by CREATeviTY»